Garantujeme doručenie do Vianoc pri objednávkach vytvorených do 20.12.
Potrebujete poradiť pri výbere vhodného produktu?
Kontaktujte nás na telefónnom čísle
+421 948 243 347
alebo na
pharma@pharmamkl.sk

Pripite si s nami na nový rok s kyselinou hyalurónovou!

18.12.19

Preslávená kyselina hyalurónová sa už roky rokúce používa v estetickej medicíne. Vedeli ste však, že vďaka jej účinkom je naša pleť krásna nielen zvonku, ale ak siahnete po jej tekutej forme (kyseline hyalurónovej na pitie), dokáže uľaviť aj od bolesti  a problémov s pohybom?

Čistá pleť bez vrások

Žiarivá a zdravá pleť je v mladom veku skoro vždy samozrejmosťou, ale ak zanedbáme prevenciu, o pár rokov za ňou budeme iba žialiť. Ak si totiž pravidelne nečistíme tvár, pokožka má tendenciu čistiť sa sama. Tým sa však veľmi zaťažuje a samotný proces vedie k jej predčasnému starnutiu. Práve každodenným odličovaním, hydratovaním a vyživovaním jej vraciame pružnosť, udržiavame vitalitu a do budúcnosti šetríme peniaze, ktoré by sme minuli na drahý lifting.

zdravá pokožka

Ako mať krásnu a zdravú pleť?

Nielen krémy sa dokážu postarať o zdravie a krásu našej pleti. Telo je jeden veľký mechanizmus, kde je všetko krásne prepojené. Tak ako zdraviu pokožky môžeme pomôcť plnohodnotnou stravou a kvalitným spánkom, aj užívaním kozmetických a farmaceutických doplnkov dosiahnete ozdravujúci účinok. Pri starostlivosti o svoju pleť by ste rozhodne nemali zabúdať na jej zveľaďovanie zvonku, ale taktiež aj zvnútra.

Lenka Šóošová

Ako pomôcť unavenej a dehydrovanej pleti zvonku?

Pokožku každodenne vystavujeme vonkajším škodlivinám ako napríklad smogu, preto je dôležité, aby ste ju vyzbrojili poriadnou ochrannou vrstvou. Vhodný spôsob, ako ju ochrániť, je multifunkčné tvárové sérum HYALURMED Beauty Drops, ktoré obsahuje kombinovaný vzorec CUBE3® - 3 typy kyseliny hyalurónovej s rôznymi molekulovými hmotnosťami, ktoré pôsobia na rôzne úrovne pokožky. Kyselina hyalurónová (HA) s nízkou molekulovou hmotnosťou preniká do horných vrstiev pokožky, čím sa zvyšuje jej elasticita a hydratácia. HA s vysokou molekulovou hmotnosťou vytvára vrstvu, ktorá pôsobí ako ochranná bariéra, a tak chráni pokožku pred vonkajšími škodlivinami.

Aké sú výhody HYALURMED Beauty Drops?

  • Denná hydratácia, výživa a regenerácia pokožky
  • Zlepšuje tonus pleti
  • Liftingový efekt a protivrásková účinnosť
  • Zmäkčuje a formuje film pokožky
  • Antioxidačný účinok

Ako pomôcť telu zvnútra?

Kyselina hyalurónová je síce prirodzenou súčasťou nášho tela, no s pribúdajúcim vekom sa jej produkcia znižuje. Aby ste sa cítili mlado v akomkoľvek veku, HYALURMED Číra kyselina hyalurónová na pitie je jedinečnou voľbou. Doposiaľ bola kyselina hylaurónová obsiahnutá iba v rôznych krémoch či injekciách, dnes je už dostupná aj na pitie. Pracuje tak zvnútra smerom von, čím pomáha nielen pleti, ale aj kĺbom, kostiam a svalom.

Aké sú účinky HYALURMED Čírej kyseliny hyalurónovej?

  • Obnovuje vlhkosť, farbu a lesk pokožky
  • Zlepšuje stav pleti po akné a vyhladzuje jemné línie
  • Zlepšuje kvalitu vlasov
  • Podporuje výživu kostí, kĺbov a svalov
  • Má analgetické, protizápalové a omladzujúce účinky

Využite špeciálnu ponuku na výhodný balíček HYALURMED, v ktorom nájdete oba jedinečné produkty s obsahom kyseliny hyalurónovej.

Posledné články

To, že stres je tichý zabijak, ktorý sa negatívne prejavuje na zdraví človeka, už dávno vieme. Vedeli ste ale aj to, že sa dlhodobé napätie prejaví aj na vašej kráse?
Každý rodič vie, že nič ako „iba kašlík“ neexistuje. Suchý kašeľ u detí alebo kašeľ s hlienmi neveští nič dobré. Únava, podráždenie a nervozita dieťa aj rodičov poriadne potrápia. Veď kašľalo nedávno, už je to tu zas?! Chcelo by to čarovný prútik alebo ešte lepšie - najlepší sirup na kašeľ. Dobrá správa je, že ho poznáme.
Imunita detí musí prejsť dlhú cestu, aby bola plne funkčná. Vrodená imunita do istej miery ochraňuje bábätko, ale každá choroba imunitu dočasne oslabí. Preto je dôležité vedieť, ako slabú imunitu detí vhodným spôsobom podporovať.
Krásna pleť je v prvom rade zdravá. Správna a pravidelná starostlivosť o pleť však okrem zdravia prináša aj spomalenie starnutia pokožky. Aké zložky by mali obsahovať antiaging krémy a prečo sú pre pleť dôležité?
1 2 3 7
© Pharma MKL 2019
facebook-squarebarsyoutube-squareinstagramshopping-basketcross-circle