Garantujeme doručenie do Vianoc pri objednávkach vytvorených do 20.12.
Potrebujete poradiť pri výbere vhodného produktu?
Kontaktujte nás na telefónnom čísle
+421 948 243 347
alebo na
pharma@pharmamkl.sk

Starostlivosť o pleť pred letom: prírodný kolagén je must have

22.04.24

Pripravte svoju pleť na slnečné dni. Dokonalá starostlivosť o pleť v tomto období znamená nevynechávať sérum, krém s SPF a dopriať telu tekutý kolagén.

Jarný glow up je proces, ktorý zahŕňa starostlivosť o telo zvonka aj zvnútra, ale aj prácu na svojom sebavedomí a spokojnosti. Výsledkom je nádherná žena, ktorá má rada sama seba, jej pleť, vlasy aj oči žiaria a ona kráča v ústrety letu.

Ponúkame niekoľko osvedčených krokov, ktoré vedú ku glow up zmene – k rozžiareniu celého človeka.

Dokonalá pleť na jar

S príchodom teplejších dní a slnečných lúčov je nevyhnutné do starostlivosti o pleť zaradiť krém na tvár a dekolt s dostatočným SPF.

Netreba zabúdať, že pre pleť nepriaznivé žiarenie sála aj z monitorov počítačov či obrazoviek telefónov. Ak chceme, aby naša pleť žiarila a zbytočne predčasne nestarla, chráňme ju pomocou SPF.

Pre starnúcu pleť je na jar veľkou vzpruhou aj pravidelné používanie správneho séra na tvár. Pre glow up efekt si vyberajte sérum na pleť s antiaging účinkami a s kolagénom.

„Sérum na pleť s hydroizolovaným morským kolagénom dodá pleti potrebnú pružnosť aj elasticitu. Dokáže eliminovať jemné línie vrások, ale čo je ešte dôležitejšie, poskytuje ochranu pred vonkajšími vplyvmi a podporuje regeneráciu pleti,“ vysvetlila Katarína Demetriou z farmaceutického laboratória Pharma MKL.

Najlepší kolagén = prírodný kolagén

Nielen tvár si na jar zaslúži kolagén. Na dokonalý glow up efekt a prípravu pleti na leto odporúčame dopriať si kúru s tekutým kolagénom na pitie.

Je dokázané, že tento druh prírodného kolagénu má účinky porovnateľné s kolagénom aplikovaným injekčne. Keď sa dostane do tela, pomáha všade – svalom, kĺbom, ale aj vlasom, nechtom, pleti.

Optimal Plus F - PRO Collagen je unikátny tekutý kolagén vo forme peptidov, teda malinkých častí, ktoré dokáže telo rýchlo a bezpečne vstrebať. „Je ideálny na dopĺňanie kolagénu na dobré fungovanie celého organizmu. Vďaka svojej forme sa vstrebe až na 99 %, čiže máte istotu, že kolagén sa dostane všade tam, kde ho telo a pleť potrebujú,“ dodala K. Demetriou.

Prírodný kolagén na pitie navyše podporuje produkciu vlastného kolagénu v tele. „Obohatený o kyselinu hyalurónovú, vitamín C, zinok a kyselinu listovú optimalizuje fungovanie imunitného systému, takže budete dokonale pripravená na leto zvonka aj znútra,“ je presvedčená naša odborníčka z Pharma MKL.

Posledné články

Pripravte svoju pleť na slnečné dni. Dokonalá starostlivosť o pleť v tomto období znamená nevynechávať sérum, krém s SPF a dopriať telu tekutý kolagén.
Piata choroba najskôr vyzerá ako chrípka alebo vážnejšie prechladnutie. Následné vyrážky však všetko zmenia. Liečba piatej choroby u detí je symptomatická. Jediný spôsob, ako sa dá tejto chorobe predchádzať, je posilňovanie imunity a dôkladná hygiena rúk.
Jar je zvyčajné plná sily, nádeje, krásne kvitnúcich kvetov a zelene. Zároveň je však obdobím alergií. Aj u detí sa zobúdza alergia na trávy, pele a ďalšie látky. Aké sú príznaky alergie u detí a ako posilniť ich imunitu v jarnej sezóne?
To, že stres je tichý zabijak, ktorý sa negatívne prejavuje na zdraví človeka, už dávno vieme. Vedeli ste ale aj to, že sa dlhodobé napätie prejaví aj na vašej kráse?
1 2 3 8
© Pharma MKL 2019
facebook-squarebarsyoutube-squareinstagramshopping-basketcross-circle