Garantujeme doručenie do Vianoc pri objednávkach vytvorených do 20.12.
Potrebujete poradiť pri výbere vhodného produktu?
Kontaktujte nás na telefónnom čísle
+421 948 243 347
alebo na
pharma@pharmamkl.sk

Ako pripraviť svoju pokožku na leto?

31.05.19

Leto sa nezadržateľne blíži a s ním aj sezóna plaviek, krátkych sukní či topov. Tešíte sa, ale máte strach, že nestíhate svoje telo a pokožku dostať do tej správnej formy? Poradíme vám, ako na to.

Hydratácia s kyselinou hyalurónovou

Staré známe odporúčanie, že za deň treba vypiť 2 - 3 litre tekutín, pozná snáď každý z nás. Vedeli ste však, že klasická voda, ktorú pijeme, neobsahuje podľa WHO dostatočné množstvo výživných látok, ktoré by malo naše telo prijať? Číra kyselina hyalurónová na pitie nám s tým vie pomôcť. Ako? Viaže na seba molekuly vody a odvádza ich presne tam, kde ju naše telo potrebuje, teda do kĺbov, svalov, vlasov, nechtov a pokožky. Stopercentne vstrebateľná kyselina hyalurónová HYALURMED má navyše analgetické a protizápalové účinky a pôsobí ako antioxidant so silným omladzujúcim efektom. Stačí každé ráno nalačno vypiť pohár vody s 12 kvapkami tohto „elixíru“ a účinky sa môžu ukázať už po prvom týždni.

Kofeín a extrakt z chaluhy proti celulitíde

„Mindráky“, že trpíte celulitídou, alebo inak pomarančovou kožou, rozhodne nemusíte mať. Trápia sa ňou aj štíhlejšie dámy. Ak sa jej však pred letom chcete zbaviť, je najvyšší čas pustiť sa do útoku. Zložky ako kofeín a extrakt z chaluhy sú v boji proti pomarančovej koži bezkonkurenčné. Je dokázané, že kofeín obsahuje enzým, ktorý rozširuje cievy a podporuje odbúravanie podkožného tuku, a chaluha obsahuje niekoľkonásobne vyššie množstvo vitamínov a minerálov ako suchozemské rastliny. Navyše je výrazne bohatšia na vitamín B2, niacín, cholín, karotén, kyselinu algínovú, rôzne minerály a aosaín – proteín, ktorý aktívne bojuje proti strate elasticity kožného tkaniva. Osvedčené je kombinovanie so striedavou sprchou, ktorá pomáha lepšej mikrocirkulácii pokožky a vyplavuje z tela škodlivé látky.

Postupné a bezpečné opaľovanie

Letné opaľovanie je niečo, na čo sa väčšina z nás teší dlhé mesiace dopredu. Keď konečne vyjde čo i len trocha slniečka, chceme vonku tráviť čo najviac času. Nič by sa však nemalo preháňať. Dôležité je postupné a bezpečné opaľovanie. Náš kvalitný opaľovací krém HYALURMED s unikátnym filtrom SunCat MTA sa neabsorbuje do kože, a tým poskytuje dlhšiu ochranu na jej povrchu pri minimálnom množstve. Okrem spoľahlivej ochrany pred slnkom predchádza vďaka prídavku kyseliny hyalurónovej aj negatívnym dôsledkom slnenia, ako je fotostarnutie pleti (photoaging) alebo vznik stareckých škvŕn. Po použití bude vaša pleť perfektne hydratovaná, pružná a rovnomerne lesklá.

Posledné články

Krásna pleť je v prvom rade zdravá. Správna a pravidelná starostlivosť o pleť však okrem zdravia prináša aj spomalenie starnutia pokožky. Aké zložky by mali obsahovať antiaging krémy a prečo sú pre pleť dôležité?
Starnutie a vrásky sú prirodzenou súčasťou života. Nie je však jedno, ako rýchlo starneme a aké hlboké vrásky na čele a na tvári máme. Zmysel spomaľovania starnutia nie je v snahe vyzerať večne mlado. Zamyslime sa však nad faktormi, ktoré ovplyvňujú náš dnešný životný štýl a spôsobujú predčasné starnutie pokožky.
Nielen stres, nevhodná životospráva alebo UV žiarenie spôsobujú predčasné starnutie pokožky. Mnoho našich denných rutín prispieva k tvorbe vrások a starnutiu pleti. Antiagingové krémy robia, čo môžu, ale ich účinné látky potrebujú našu spoluprácu.
Mnoho žien začína pravidelne užívať kolagén už okolo tridsiatky. Nielen ako prostriedok na spomalenie starnutia, ale aj ako prevenciu alebo riešenie bolesti krížov, na bolesť kolena či kĺbov. Muži by si mali obdobnú starostlivosť dopriavať tiež. Kolagén je pre silnejšie pohlavie veľmi dôležitý.
1 2 3 7
© Pharma MKL 2019
facebook-squarebarsyoutube-squareinstagramshopping-basketcross-circle