Garantujeme doručenie do Vianoc pri objednávkach vytvorených do 20.12.
Potrebujete poradiť pri výbere vhodného produktu?
Kontaktujte nás na telefónnom čísle
+421 948 243 347
alebo na
pharma@pharmamkl.sk

4 tipy, ako sa zbaviť celulitídy

26.05.20

A je to tu! Leto sa blíži a slnečné lúče otvárajú skrine nielen s krátkym oblečením, ale aj so strašiakom v podobe pomarančovej kože. Veľmi nevzhľadná celulitída sa objavuje najmä na bokoch, stehnách, brušku či zadku. Pri tomto estetickom probléme hrajú rolu najmä gény, podiel telesného tuku a vek. Vzniku pomarančovej kože nahráva aj nedostatočný pohyb, nevhodná životospráva a hormonálna nerovnováha.

1. Detoxikácia organizmu by mala byť prvým krokom

  • Do svojho jedálnička zaraďte aspoň päť druhov zeleniny alebo ovocia každý deň.
  • Vaša strava by mala byť bohatá na strukoviny a obilniny.
  • Naopak, vynechajte polotovary a priemyselne upravené potraviny, obmedzte alkohol a vyhnite sa cigaretám.
  • Dodržiavajte pitný režim – ale zabudnite na colu zero, namiesto toho siahnite radšej po čistej vode alebo zelenom čaji.

2. Snom každej ženy je krém, ktorý by po rozotretí celulitídu odstránil ako mávnutím kúzelného prútika

Takýto zázračný prípravok, bohužiaľ, neexistuje. Máme však pre vás tip na krém proti celulitíde, ktorý nemá k zázrakom ďaleko. Ide o Cryosvelte, kde už po prvých aplikáciách poznáte rozdiel. Krém vám pomôže zbaviť sa nielen celulitídy, ale aj pretrvávajúceho lokálneho tuku v problémových partiách.

Medzi účinné zložky zoštíhľujúceho krému patrí:

  • kofeín, ktorý zvyšuje prietok krvi,
  • retinol, ktorý spevňuje vonkajšiu vrstvu pokožky,
  • chaluhový extrakt, ktorý je známy svojimi blahodarnými účinkami.
CRYOSVELTE zoštíhľujúci krém proti celulitíde obohatený o kofeín a extrakt z chaluhy

3. Pohyb nie je nikdy na škodu, a to ani v boji s celulitídou

Existuje celý rad prospešných cvikov, ktoré vám pomôžu zbaviť sa nevzhľadných jamiek. Nie je však ideálne vyberať si záťažové aktivity, ako je posilňovňa, jazda na bicykli alebo beh. Pri týchto športoch nedochádza k výraznejšiemu prekrvovaniu pokožky. Vyberte si skôr svižnú chôdzu, najlepšie do kopca, dlhú intenzívnu prechádzku alebo si zájdite zaplávať a zrelaxovať do sauny (pokiaľ to uvoľnené opatrenia dovolia).

4. Relax je veľmi dôležitý, pretože stres zvyšuje množstvo toxínov, ktoré sa ukladajú v pokožke

Správnym pohybom v kombinácii s masážou rizikových partií a lymfomasážami celého tela sa výsledky zaručene dostavia.

Tak hor sa do boja!

Posledné články

Krásna pleť je v prvom rade zdravá. Správna a pravidelná starostlivosť o pleť však okrem zdravia prináša aj spomalenie starnutia pokožky. Aké zložky by mali obsahovať antiaging krémy a prečo sú pre pleť dôležité?
Starnutie a vrásky sú prirodzenou súčasťou života. Nie je však jedno, ako rýchlo starneme a aké hlboké vrásky na čele a na tvári máme. Zmysel spomaľovania starnutia nie je v snahe vyzerať večne mlado. Zamyslime sa však nad faktormi, ktoré ovplyvňujú náš dnešný životný štýl a spôsobujú predčasné starnutie pokožky.
Nielen stres, nevhodná životospráva alebo UV žiarenie spôsobujú predčasné starnutie pokožky. Mnoho našich denných rutín prispieva k tvorbe vrások a starnutiu pleti. Antiagingové krémy robia, čo môžu, ale ich účinné látky potrebujú našu spoluprácu.
Mnoho žien začína pravidelne užívať kolagén už okolo tridsiatky. Nielen ako prostriedok na spomalenie starnutia, ale aj ako prevenciu alebo riešenie bolesti krížov, na bolesť kolena či kĺbov. Muži by si mali obdobnú starostlivosť dopriavať tiež. Kolagén je pre silnejšie pohlavie veľmi dôležitý.
1 2 3 7
© Pharma MKL 2019
facebook-squarebarsyoutube-squareinstagramshopping-basketcross-circle